Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Jajko świątecznie z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 13 Kwiecień, 2017 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Jajko świątecznie

Składniki:

  • jajko
  • 2 ziarenka pieprzu
  • końcówka papryczki chili
  • kilka listków cykorii
  • kawałek pomidora

Jajko ugotować na twardo, obciąć końcówki, postawić na talerzyku. Lekko nakłuć miejsca na oczy (ziarenka pieprzu), usta (kawałek chili) i nos (końcówka chili). Na ” głowę ” ułożyć kawałek pomidora a z cykorii zrobić ciało:)

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)