Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Pieczarki w ziołach

Redaktor admin on 22 Wrzesień, 2011 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Zostaw komentarz do tego wpisu

Składniki:

•    500 g pieczarek

•    5 łyżek oliwy

•    ½ pęczka natki pietruszki

•    po kilka gałązek koperku, majeranku, tymianku

•    1 łyżka soku z cytryny

•    sól

•    pieprz

Sposób wykonania:

Pieczarki oczyścić i pokroić, niezbyt drobno lub zostawić w całości, jeżeli są małe. Smażyć na oliwie przez około 10 minut.

Tak przygotowane doprawić solą, pieprzem i czosnkiem. Na koniec dodać posiekane zioła.

Wszystko wymieszać i smażyć jeszcze kilka minut.

Komentarz

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)