Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Aromatyczny łosoś z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 12 Październik, 2011 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Zostaw komentarz do tego wpisu

Składniki:

filet z łososia

pęczek koperku

kilka ząbków czosnku

cytryna

masło ( 5 dkg)

Filet z łososia natrzeć solą i włożyć do żaroodpornego naczynia ( na papierze do pieczenia). Na filet ułożyć posiekany czosnek, posypać pokrojonym koperkiem i dość obficie skropić sokiem z cytryny. Na wierzch można położyć kilka plastrów z cytryny i dodać masło. Tak przyrządzony filet zawinąć w papier do pieczenia i piec ok. godziny w temperaturze 180 stopni.

Smacznego!

Komentarz

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)