Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Sałatka jajeczna z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 17 Październik, 2011 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Zostaw komentarz do tego wpisu

Składniki:

5 jajek

szczypiorek albo por

kukurydza z puszki

majonez

śmietana

sól

Ugotowane jajka na twardo pokroić w kostkę, dodać pokrojony w paski por albo szczypiorek, pół puszki kukurydzy, dwie duże łyżki majonezu, trzy łyżki śmietany. Posolić i wymieszać.

Smacznego !

Komentarz

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)