Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Piersi kurczaka w musztardzie z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 18 Listopad, 2011 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Składniki:

dwie piersi z kurczaka

lubczyk

oliwa

musztarda

Umyte piersi kurczaka przekroić na mniejsze kawałki, posolić, posypać lubczykiem. Następnie każdy kawałek polać oliwą i posmarować dość grubą warstwą musztardy. Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. W czasie pieczenia podlewać niewielką ilością wody albo bulionem.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)