Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Molwa w ziołach z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 26 Listopad, 2011 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Składniki:

Filet molwy

rozmaryn

bazylia

cytryna

oliwa

sól

Rozmaryn ( same listki) i bazylię wymieszać z oliwą, dodać sól i taką zaprawą zalać filet molwy. Dobrze, gdyby ryba poleżała w zaprawie ok. godziny. Następnie skropić filet cytryną i piec w piekarniku ok 30 minut.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)