Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Kotlety jajeczne z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 11 Lipiec, 2012 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Składniki :

12 jajek

pęczek szczypiorku

bułka tarta

sól

pieprz

vegeta

Ugotować 10 jajek na twardo, obrać, posiekać. Dodać pokrojony szczypiorek i dwa surowe jajka. Wsypać 3 łyżki bułki tartej, posolić, popieprzyć. Dodać trochę vegety. Wszystko wymieszać. Formować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na oleju na średnim ogniu na złoty kolor.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)