Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Sałatka z bakłażana z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 9 Styczeń, 2014 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Sałatka z bakłażana

Składniki :

  • 2, 3 bakłażany
  • pół cebuli
  • mały ząbek czosnku
  • łyżeczka oliwy
  • sól
  • pieprz

Bakłażany ułożyć na kratce do piekarnika i piec przez 40 minut. Jak ostygną, zdjąć z nich skórę, posiekać albo pokroić je w drobną kostkę, dodać drobno pokrojoną cebulę i posiekany ząbek czosnku. Dodać oliwę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)