Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Łosoś z miętą i sokiem z cytryny z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 30 Styczeń, 2017 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Łosoś z miętą i sokiem z cytryny

Składniki:

  • filet łososia
  • listki mięty
  • sok z cytryny
  • 3 ząbki czosnku
  • sól
  • łyżka masła

Filet łososia ułożyć w naczyniu żaroodpornym posolić, dodać posiekany czosnek, ułożyć liście mięty, polać sokiem z cytryny a na wierzchu ułożyć masło. Naczynie przykryć kawałkiem papieru do pieczenia albo folią aluminiową i piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 20 minut.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)