Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Jeżyki z mango z cukrem miętowym z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 15 Luty, 2017 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Jeżyki z mango z cukrem miętowym

Składniki:

  • mango
  • garść liści mięty
  • 4 łyżki cukru

Mango przekroić, wyjąć pestkę, wyrównać miąższ. Naciąć go na krzyż w kwadraciki. Wywinąć skórką do dołu. W moździerzu utrzeć listki mięty – najpierw z niewielką ilością cukru. Następnie dosypywać, aż masa będzie sucha. Cukrem miętowym posypać jeżyki z mango.

Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)