Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

OWOCE POD KOGLEM MOGLEM z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 8 Maj, 2017 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

OWOCE POD KOGLEM MOGLEM

Składniki:

  • 20 dag owoców (truskawki, borówki, poziomki – jakie kto lubi)
  • 4 żółtka
  • 3 duże łyżki Cukru pudru
  • mięta do przybrania

Żółtka ubić z Cukrem pudrem przez 5 minut na puszystą masę. Owoce umyć, większe pokroić. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym, zalać ubitą masą i piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez 10 minut. Od razu podawać.

SMACZNEGO!

www.szejnfeld.pl

www.kobiecastronazycia.pl

www.facebook.com/PoselSzejnfeld/

www.twitter.com/szejnfeld

www.instagram.com/szejnfeld/

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)