Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Grzanka z wędzonym pstrągiem zawiązana szczypiorkiem z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 24 Maj, 2017 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Grzanka z wędzonym pstrągiem zawiązana szczypiorkiem

Składniki:
  • bagietka
  • wędzone kawałki pstrąga
  • szczypiorek
  • zielony pieprz w zalewie
  • mięta
  • kawałek cytryny
  • trochę oliwy albo masła
Bagietkę pokroić na ok. centymetrowe kawałki. Posmarować oliwą albo masłem. Ułożyć na patelni grillowej i opiec. Na grzankę położyć kawałek łososia. Owinąć szczypiorkiem, zawiązać. Na pstrąga położyć trzy (albo więcej) ziarna pieprzu, kawałek cytryny,  przystroić szczypiorkiem i miętą.
Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)