Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Grillowane kiełbaski z cebulą smażoną na maśle z cyklu “Kuchnia Zosi”

Redaktor admin on 22 Czerwiec, 2018 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Grillowane kiełbaski z cebulą smażoną na maśle

Składniki:
  • Kiełbaski na grill
  • cebule
Kiełbaski wrzucić na grill, od czasu do czasu obracać. Grillować do zarumienienia skórki. Cebule obrać, zeszklić na maśle na patelni. Posolić. Dodać do gotowych kiełbasek.
Dodatki: musztarda itp.
Smacznego !

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)