Składniki :
Troć świeża
sól
pieprz
mąka do oprószenia
olej do smażenia
Troć posolić, doprawić pieprzem, z obu stron oprószyć mąką. Na patelni rozgrzać olej, położyć rybę ( skórą do dołu ). Smażyć przez 3 minuty, potem odwrócić na drugą stronę i smażyć przez minutę. Przykryć pokrywką i jeszcze smażyć przez minutę.
Smacznego !
Adam Szejnfeld
Senator RP
Biuro Senatorskie Adama Szejnfelda w Pile
Wiceprzewodniczącego Senackiej Komisji Gospodarki Narodowej i Innowacyjności
Przewodniczącego Senackiego Zespołu ds. Małych i Średnich Przedsiębiorstw
64-920 Piła, ul. Grunwaldzka 2/10.
e-mail: szejnfeld.biuro@gmail.com
tel. +48 602 738 542
Portale i media społecznościowe:
www.szejnfeld.pl
www.kobiecastronazycia.pl