Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Zupa ogórkowa

Redaktor admin on 20 Luty, 2024 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Składniki:

2 marchewki

pietruszka

kawałek selera

por

4 ziemniaki

6 ogórków kiszonych

liść laurowy

3 ziarna ziela angielskiego

koperek

2,5 l bulionu

Warzywa obrać, umyć, pokroić w małą kostkę, pora w krążki. Zalać bulionem, dodać liść laurowy, ziele angielskie i gotować przez 15 minut. Po tym czasie dodać starte na tarce ogórki kiszone. Gotować wszystko jeszcze przez 10 minut. Dodać posiekany koperek i ewentualnie śmietanę. Tu zupa bez śmietany.

Smacznego!

Adam Szejnfeld
Senator Rzeczypospolitej Polskiej
Wiceprzewodniczący Senackiej Komisji Gospodarki Narodowej i Innowacyjności

Biuro Senatorskie Adama Szejnfelda w Pile
64-920 Piła, ul. Grunwaldzka 2/10.
e-mail: szejnfeld.biuro@gmail.com
tel. +48 602 738 542
REGON 385025697
NIP 766 101 33 22

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)