Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Mule z makaronem

Redaktor admin on 13 Maj, 2024 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Mule z makaronem.

Składniki:

40 dkg muli (tu bez skorupek z opakowania próżniowego)

2, 3 łyżki masła

natka pietruszki

6 ząbków czosnku

makaron

Na patelni rozpuścić masło na średnim ogniu (żeby się nie paliło), wrzucić obrany i pokrojony czosnek. Po dwóch minutach dodać mule razem z sosem. Przemieszać i podgrzewać przez 4 minuty. Chwilę przed końcem dodać posiekaną natkę pietruszki. Podawać z ugotowanym makaronem.

Smacznego!

Adam Szejnfeld
Senator Rzeczypospolitej Polskiej
Wiceprzewodniczący Senackiej Komisji Gospodarki Narodowej i Innowacyjności
Biuro Senatorskie Adama Szejnfelda w Pile
64-920 Piła, ul. Grunwaldzka 2/10.
e-mail: szejnfeld.biuro@gmail.com
tel. +48 602 738 542
REGON 385025697

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)