Maria Skłodowska - Curie “Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć.”

Ignacy Paderewski “Droga do sukcesu pełna jest kobiet popychających swych mężów.”

Rosół na żołądkach

Redaktor admin on 15 Luty, 2021 dostępny w Bon Appetit. Możesz śledzić odpowiedzi do tego wpisu poprzez RSS 2.0. Nie ma możliwości pozostawienia odpowiedzi.

Składniki :

pół kg serc drobiowych

pół kg żołądków drobiowych

włoszczyzna

2 liście laurowe

4 ziarna ziela angielskiego

sól

kilka ziaren pieprzu

natka pietruszki

Żołądki i serca oczyścić  ( odciąć żyły, tętnice, tłuszcz ), dokładnie umyć. Włożyć do sporego garnka, dodać liście laurowe, ziele angielskie i pieprz, zalać wodą do 3/4 wysokości garnka. Gotować przez 30 minut. Po tym czasie dodać obraną i umytą włoszczyznę i dalej gotować przez 20, 30 minut – do czasu aż warzywa zmiękną. Pod koniec posolić. Podawać z makaronem i posiekaną natką.

Smacznego !

Adam Szejnfeld

Senator Rzeczypospolitej Polskiej

Biuro Senatorskie Adama Szejnfelda w Pile

64-920 Piła, ul. Plac Konstytucji 3 Maja 7/4

e-mail: szejnfeld.biuro@gmail.com

tel. +48 602 738 542

REGON 385025697

Portale i media społecznościowe:

www.szejnfeld.pl

www.kobiecastronazycia.pl

www.facebook.com/PoselSzejnfeld/

www.twitter.com/szejnfeld

www.instagram.com/szejnfeld/

www.youtube.com/user/AdamSzejnfeld

#gotowanie #smacznakuchnia #kuchniapolska #dobregotowanie #mniammniam #Smażymy #Gotujemy #Kuchnia #DobraKuchnia #jedzenie #obiad #śniadanie #kolacja #podwieczorek #lunch #dobrejedzenie #gotowanie #kuchniapolska #AdamSzejnfeld #KobiecaStronaŻycia #LubięGotować #Smażymy #Gotujemy #Kuchnia

Brak możliwości dodania komentarza

Zaloguj się / Realizacja - Medianet (info@medianetinteractive.pl)